جامکو

جامکو

جامع مقالات
جامکو

جامکو

جامع مقالات

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تماس چشمی و پردازش چهره

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تماس چشمی و پردازش چهره
آپلود عکس

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تماس چشمی و پردازش چهره


دانلود دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تماس چشمی و پردازش چهره

تماس چشمی و پردازش چهره 
پیشینه تحقیق تماس چشمی و پردازش چهره
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 26 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

تماس چشمی و پردازش چهره[1]

توانایی تشخیص و پردازش چهره در 6 ماه اول زندگی پدیدار می شود و به دلیل اینکه که چهره ها اطلاعات مهم غیرکلامی را برای ارتباط و بقا فراهم می کنند از اهمیت ویژه ای در رشد نوزادان برخوردار هستند. به همیندلیل ارتباط یک عامل مهم هنگام کار با کودکان درخودمانده است چرا که یک سوم تا نیمی از این کودکان رشد گفتار طبیعی که بتوانند نیازهای ارتباطی شان را برآورده کنند را دارا نمی باشند،این کودکان به دلیل فقدان تعامل اجتماعی مناسب همواره مشکلاتی را در اجتماعی شدن دارند. به همین دلیل سبک ارتباطی این کودکان معمولا یک سویه است، آنها ارتباط برقرار می کنند تا نیازهای خود را ابراز کنند و به ندرت سخن می گویند تا در افکار،تجربه ها و احساسات دیگران سهیم شوند. به طور کلی کودکان درخودمانده رابطه متقابل که ویژگی بیشتر گفتگو ها و تعاملات اجتماعی است را نشان نمی دهند(لیانیز و همکاران،2010).

چهره ها در ایجاد و تداوم روابط اجتماعی به مثابه یک کلید طلایی هستند، به همین دلیل است که تشخیص و شناخت چهره برای موفقیت در روابط میان فردی حیاتی و مهم است، برای کودکان درخودمانده تجربه کردن چهره ها خیلی نادر است که همین امر می تواند علت اجتناب از نواحی چشم ها و عدم رشد صحیح پردازش چهره در این کودکان باشد(بتی[2]، میوکس[3]، ویتمیر[4]، راگ[5]، تیلور[6]،2011).

بسیاری ازآسیب های اجتماعی اولیه درخودماندگی همانند تماس چشمی، توجه مشترک[7]، پاسخ به احساسات دیگران و پردازش چهره درگرایش و پردازش اطلاعات دریافتی ار چهره ها تأثیر می گذارند.  همچنین آسیب ها در پردازش چهره ممکن است نقص بنیادی و اساسی در بدکاری سیستم عصبی داشته که خود متضمن آسیب در شناخت اجتماعی کودکان درخودمانده است چون چهره ها در رشد نوزادان از اهمیت ویژه ای برخوردارند و اطلاعات غیرکلامی را برای ارتباط و بقا فراهم می کنند .سیستم های عصبی که باعث توانایی پردازش چهرهمی شوند، خیلی زود در زندگی فرد بوجود می آیند(داوسن ، سارا جین وب و جیمز پارتلند،2005). بنابراین قفدان علاقه به چهره در 6 ماه اول زندگی در کودکان درخودمانده یکی از نشانه های پیشگو برای تشخیص ها و ارزیابی های بعدی است(میو[8]، پانا[9]،آورام[10]،2012). پس بر این اساس آسیب ها در پردازش چهره ممکن است یکی از نشانه های اولیه رشد نابهنجار مغز در کودکان درخودمانده باشد (داوسن ، سارا جین وب و جیمز پارتلند،2005).

با اینکه نقایص و آسیب های زیادی در ارتباط میان فردی و تعامل اجتماعی متقابل در این اختلال مشاهده می شود، در میان این آسیب ها، نقص در استفاده از تماس چشمی برای اهداف ارتباطی – اجتماعی یکی از ویژگی های برجسته و همگانی در این افراد می باشد. شواهد بسیاری وجود دارد که افراد درخودمانده به طور قابل توجهی کمتر از افراد عادی به چهره ها و چشم های دیگران نگاه می کنند و در استفاده از تماس چشمی برای شروع و تنظیم تعاملات ارتباطی – اجتماعی مشکل دارند. دلایل و علت های کاهش تماس چشمی در افراد درخودمانده به خوبی شناخته شده نیستند ولی چند تبیین احتمالی می تواند مطرح باشد، یکی این که افراد درخودمانده به دلیل بی علاقگی مربوط به آسیب های ادراکی – اجتماعی که نشانه های خیره شدن غیرمعمول را به آنها منتقل می کند به چشم های دیگران توجه نمی کنند که سازگار با این دیدگاه این است که افراد درخودمانده در ادراک و استنتاج مقصودها،نیت ها و حالت های روانی منتقل شده از طریق چشم های دیگران ناتوان هستند. تبیین دیگر برای تماس چشمی ضعیف افراد درخودمانده این است که رفتار خیره شدن نابهنجار این افراد از نفرت و بیزاری نگاه کردن به چهره ها و چشم های دیگران به دلیل افزایش پاسخ های خودکار به محرکهای اجتماعی برجسته ناشی می شود. آسیب های ویژه اولیه در پردازش چهره سرانجام به فقدان علاقه اجتماعی منجر می شود. بر این اساس ارتباط چهره ای بین نوزاد و مراقبان در طول رشد اولیه، به ویژه در تأثیر هیجان ها در تعاملات انسانی بسیار مهم است. توجه نوزادان به چهره ها یکی از مولفه های مهم در رشد بهنجار است، چرا که چهره ها بعد از تولد محرک های دیداری مهمی محسوب می شوند. با این وجود تماس چشمی ضعیف در کودکان درخودمانده ممکن است نتیجه مشکلات در پردازش اطلاعات چهره باشد(گلارای،2006).

پژوهش های آزمایشی نشان دادند که افراد درخودمانده نه تنها در پردازش علایم نگاه کردن بلکه در دیگر جنبه های پردازش چهره از جمله شناسایی و تشخیص چهره های جدید مشکلات قابل توجهی دارند. علاوه بر اینها، پژوهش های روان شناختی دیگری اظهار داشتند که آسیب های پردازش چهره در افراد درخودمانده صریحاً از ناهنجاریهایی در کدگذاری اطلاعات از نواحی چشم ها در چهره و نواحی از چهره که حاوی اطلاعات مهمی برای شناسایی چهره می باشند، ناشی می شود. به عنوان مثال جوزپ و کانگا(2003) با بررسی افراد درخودمانده دریافتند که این افراد هنگام شناسایی و تشخیص چهره ها فقط از پردازش اطلاعات نواحی دهان و کمتر از نواحی چشم ها در این فرایند  استفاده می کنند، که این یافته ها با پژوهش لانگول در سال 1978همسان و سازگار بود، مبنی بر اینکه کودکان درخودمانده هنگام بازشناسی عکسهای همسالانشان بیشتر از اطلاعات مربوط به نواحی دهان تا چشم ها استفاده می کردند(جوزف[11]، ارمن[12]، مکالی[13] و کین[14] .2008).

 


[1] Face Processing

[2]Batty

[3] Meaux

[4] Wittemeyer

[5]Roge

[6] Taylor

[7] - joint attention

[8]Miu

[9] Pana

[10] Avram

[11]Robert M Joseph

[12] Ehrman

[13] Mcnally

[14] Keehn

دانلود دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق تماس چشمی و پردازش چهره

دانلود پاورپوینت متدلوژی سیستم های نرم (SSM)

سیستم های نرم متدلوژی سیستم های نرم SSM سیر تاریخی SSM ویژگی مسائل نرم ﺑﻜﺎرﮔﻴﺮی ﻣﺘﺪوﻟﻮژی ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻧﺮم
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 49
فرمت فایل ppt
حجم فایل 9665 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل
46
آپلود عکس
دانلود پاورپوینت متدلوژی سیستم های نرم (SSM)

فروشنده فایل

کد کاربری 23358
کاربر
سیر تاریخی SSM:
از اوایل دهه 1970 و تقریباً همزمان با افزایش انتقادات نسبت به توجه صرف به اثبات گرایی در علوم، نشانه هایی از بروز یک پارادایم جدید در تحقیق در عملیات بروز کرد. روش های سنتی تحقیق در عملیات از حل مسائل غیر کلاسیک باز مانده بود.
به گفته ریتل،«روشهای تحقیق در عملیات..تنها زمانی کاربرد دارند که مهمترین مسائل حل شوند.یعنی بعد از اینکه مسائل سرکش و آشفته ،رام شدند، می توان از تحقیق در عملیات استفاده کرد»(ریتل،1971)

ویژگی مسائل نرم:

موقعیت مسئله: درهم تنیده و آشفته
ساختار و مرزبندی موقعیت: نامشخص
تعریف ضعیف از اجزای مسئله و روابط بین آنها
عدم استقلال موقعیت از افراد
عدم توافق در مورد اهداف و یا اقدامات و در عین حال وجود ارزشها
منافع مشترک برای همکاری
سوال اصلی عمدتاً حول چیستی است نه چگونگی
مواجهه با مسائل نرم
در نظر گرفتن طیف گسترده تر موقعیت های مسئله
توجه به جنبه های انسانی مسئله
کمرنگ شدن بهینه سازی
امکان تفسیر هدف به دلیل ادراک متفاوت از واقعیت هدف غالب: ساخت دهی به مسئله
فرض: سیستم ها جنبه های ذهنی از واقعیت ادارک شده توسط ذینفعان مختلف هستند که افراد بر مبنای تجربه گذشته،آموزش ها، ارزش ها و بستر اجتماعی خود به تفسیر آن می پردازند.
ودر ادامه داریم:

پیدایش متدولوژی سیستم های نرم (SSM)

دسته بندی چکلند از سیستمهای دنیای واقعی

مراحل توسعه SSM

مشتقات SSM

ﺑﻜﺎرﮔﻴﺮی ﻣﺘﺪوﻟﻮژی ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻧﺮم (SSM) ﻫﺎی ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺷﺎﺧﺺ

ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﻫﺎی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﺗﺨﺼﻴﺺ ﻣﻨﺎﺑﻊ آﺑﻲ ﺑﻪ ﺑﺨﺶ ﻣﺼﺮف

فایل پاورپوینت 46 اسلاید

دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 7.5 متر با شیب 20 % و یک طبقه اداری


دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 7.5 متر با شیب 20 % و یک طبقه اداری

دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 75 متر با شیب 20 % و یک طبقه اداری نقشه کاملا اجرایی جهت استفاده مهندسین عمران و


دانشجویان رشته عمران

آپلود عکس



دانلود دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 7.5 متر با شیب 20 % و یک طبقه اداری

دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 75 متر با شیب 20 درصد
نقشه سازه یک طبقه اداری نقشه کاملا اجرایی جهت استفاده مهندسین عمران و دانشجویان رشته عمران
دسته بندی عمران
فرمت فایل dwg
حجم فایل 506 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11

دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 7.5 متر با شیب 20 % و یک طبقه اداری نقشه کاملا اجرایی جهت استفاده مهندسین عمران و دانشجویان رشته عمران .

دانلود دانلود اتوکد نقشه سازه سوله با سقف قوسی به دهانه 15 و طول 50 و ارتفاع 7.5 متر با شیب 20 % و یک طبقه اداری

دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای پیاده روسازی، آلاچیق، طرح کفپوش، نیمکت


دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای پیاده روسازی، آلاچیق، طرح کفپوش، نیمکت

دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای موارد مورد نیاز پارک ( پیاده روسازی ، آلاچیق ، طرح کفپوش ، نیمکت ، به همراه کف سازی و جدول گزاری پیادروها ) برای پارک ها



اجرایی جهت استفاده پیمانکارهای شهرداری ، مهندسین و دانشجوها


آپلود عکس


دانلود دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای پیاده روسازی، آلاچیق، طرح کفپوش، نیمکت



دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای موارد مورد نیاز پارک 
پیاده روسازی آلاچیق طرح کفپوش نیمکت
کف سازی و جدول گزاری پیادروها برای پارک ها اجرایی جهت استفاده پیمانکارهای شهرداری مهندسین و دانشجوها
دسته بندی معماری
فرمت فایل dwg
حجم فایل 307 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 5

دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای موارد مورد نیاز پارک ( پیاده روسازی ، آلاچیق ، طرح کفپوش ، نیمکت ، به همراه کف سازی و جدول گزاری پیادروها ) برای پارک ها اجرایی جهت استفاده پیمانکارهای شهرداری ، مهندسین و دانشجوها

دانلود دانلود نقشه اتوکد دیتیل و جزییات اجرای پیاده روسازی، آلاچیق، طرح کفپوش، نیمکت